Healy

Healy frequentietherapie – Binnenkort in mijn praktijk!

Ervaar je pijn, heb je moeite met slapen of kom je energie tekort? Dan is een behandeling met de Healy misschien iets voor jou!

Mensen die mij een beetje kennen weten dat ik steeds op zoek ben naar middelen die je gezondheid een boost kunnen geven. Nu ben ik laatst op het spoor gekomen van iets wat de Healy heet… De Healy is een gecertificeerd klein apparaatje (het is erkend door de reguliere geneeskunde) die gebruik maakt van bepaalde frequenties. Het apparaatje heeft alles in zich om jezelf tijdens je dagelijkse bezigheden frequentietherapie te geven! Hoe mooi is dat? Ik ben er erg enthousiast over en daarom wil ik dit mooie nieuwigheidje (sinds 2019 in Nederland) met je delen.

Healy met de bijbehorende app

Healy is frequentietherapie voor iedereen!
De Healy is een klein vernuftig clip-on apparaat van 5 x 5 centimeter, die je via een bluetooth verbinding kunt bedienen met je smartphone. Je clipt het zo aan je kleding of stopt het in je zak zodat je gewoon door kunt gaan met wat je aan het doen was. Het is een nieuwe vorm van frequentietherapie en de opvolger van de TimeWaver, die al meer dan 15 jaar wordt gebruikt in onder andere ziekenhuizen.

Hoe werkt de Healy?
De Healy wordt op het lichaam aangesloten via elektrodes in twee polsbandjes, via oorclips of plakelektrodes, die op of rond de pijnlijke plekken op het lichaam worden aangebracht. Vervolgens worden er frequenties (elektrische stroompjes) naar bepaalde plekken in het lichaam gestuurd, die zorgen voor cel optimalisatie. Door het regelmatige gebruik van de geselecteerde frequentieprogramma’s kan Healy het zelf-herstellend vermogen van je lichaam ondersteunen zodat het weer terugkeert naar zijn natuurlijke niveau. Op die manier kan er weer balans ontstaan en kan je klacht verminderen of zelfs verdwijnen. Er zijn maar liefst 120 verschillende programma’s dus het is voor vele uiteenlopende klachten inzetbaar.

Hoe de 120 programma’s eruit zien in de Healy-app

Gebruik je de Healy bij mij of bij jou thuis?
Je kunt kiezen voor een behandeling met de Healy in mijn praktijk (bijvoorbeeld tijdens een pedicure of voetreflexbehandeling) maar je kunt ook zelf een Healy aanschaffen. De Healy is klein, super makkelijk in het gebruik en relatief goedkoop. Als je zelf bijvoorbeeld het “instapmodel” koopt, kun je deze gebruiken wanneer je maar wilt en ook gebruiken voor je gezinsleden. Je bent dan niet meer afhankelijk van een therapeut. Ook kun je besluiten om zelf de Healy te gaan verkopen en er zodoende wat mee te verdienen.

Healy is een medisch product 
De Healy is er voor de behandeling van (chronische) pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en slaapstoornissen. (Regulier erkend!) Alle overige toepassingen van de Healy zijn ter ondersteuning van de energetische balans en ter verbetering en versnelling van herstel, vitaliteit en welbevinden.

Een Healy aanschaffen 
Wil je meer informatie voordat je zelf een Healy koopt? Neem dan even contact met me op (graag via mail of Whatsapp) voor de mogelijkheden en advies over welke Healy het beste bij jou past. Natuurlijk is het ook mogelijk om in mijn praktijk de Healy eerst eens te komen bekijken en uit te proberen. (Helaas heb ik zelf nog maar 1 Healy dus ik kan je hem niet uitlenen maar mijn streven is om dit in de nabije toekomst wél te kunnen doen.)

Healy is uniek op het gebied van het verbeteren van jouw (mentale) gezondheid!

Klik op het bovenstaande Healy-logo voor meer informatie of om naar de shop te gaan.

“If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration”

Nikola Tesla

Healy – A combination of health & welness innovation & technology